GRIEKSE GRILLROOM PIZZERIA ORANJE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1195 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Griekse Grillroom pizzeria Oranje. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 21:19 Lekker eten. Had een 1 persoonsgrill en dat krijg je met 2 niet eens op. Zo aardig, woon wat lastig te vinden en ben twee keer gebeld voor het adres. Erg vriendelijk. En dit op zondagavond.
16 jun 2024 om 20:21 Als je op een Zondag om 17:00 uur eten besteld, en je hebt het dan al een half uur later in huis, is dat alleen al goede service! Altijd lekker vers en warm, en nooit lange wachttijd! Zeer tevreden weer dus!
26 mei 2024 om 22:23 Vaker besteld bij Oranje, altijd lekker en heel snel bezorgd, Top bedankt
1 mei 2024 om 20:57 doorsat thuisbezorgd het pas veel later aan Oranje had doorgrgeven, zijn wij het zelf moeten gaan halen omdat anders het bezoek al weg was voordat het eten kwam. Oranhe treft hierin geen blaam want het eten was uitstekend.
23 mrt 2024 om 14:38 Top verzorgd, netjes op tijd.
11 mrt 2024 om 6:20 Kwaliteit vlees was goed, frietjes waren keihard in tegenstelling tot eerdere bestelling en bij deze zaak
10 mrt 2024 om 19:10 Pizza niet gaar en toch hartstikke vettig en amper smaak eraan! Normaal gesproken erg tevreden over jullie, maar als ik eten moet weg gooien, is wel zonde voor zoveel geld en dit was vandaag helaas het geval. Jammer!
26 feb 2024 om 0:12 Piza was niet goed warm meer en had weinig smaak
24 feb 2024 om 22:51 Heerlijk!